ECHIPA DE MANAGEMENT

Persoanele implicate în conducerea executivă a societății, membre ale Consiliului Director sunt:

Horia Dan Cardos

Director General

Horia Dan Cardos, absolvent al Universității de Politechinca din Timișoara, Facultatea de Chimie Industriala are un istoric îndelungat în dezvoltarea și conducerea companiilor din diverse domenii. Pe lângă fondarea și conducerea companiei Agroland, a dezvoltat companii precum GPM – dealer Vodafone, Devest Logistic (specializata în transporturi), Frido Invest (specializata pe comercializarea produselor Pet Care.

Daniel Liciu

Director General Adjunct

De profesie medic veterinar, absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinara a Banatului din Timișoara, dl. Liciu lucrează în cadrul companiei încă din 2009. Până în 2016, când a preluat funcția de Director General Adjunct, timp de 5 ani, dl. Liciu a fost Director regional pe zona de Vest, funcție din care a coordonat activitatea magazinelor din aceasta zona.

 

Costel Judeanu

Director General Adjunct

De profesie inginer zootehnist, absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinara a Banatului din Timișoara, dl. Judeanu are o experiență de peste 10 ani în cadrul Societății. Înainte de a fi Director General Adjunct în 2016, a ocupat pentru 5 ani funcția de Director regional pe zona de Est, unde coordona și verifica eficienta activității magazinelor din zona și lua masuri în vederea creșterii eficientei acestora.

Denisa Cardos

Director Economic

Este absolventa de științe economice la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea Management în Industrie. Cu o experiență îndelungată în cadrul societății, este directorul economic al Agroland Business Systems S.A. de 10 ani, coordonează și supraveghează întreagă activitate financiara. De asemenea, organizează și implementează în cadrul companiei Agroland soluții inovatoare de gestiune a afacerii: sistem ERP (Enterprise Resource Planning) din anul 2011, din 2018 o platforma de preluare a comenzilor în magazine pe platforma B2B Senior E-commerce și, începând cu 2019, un sistem performant de gestiune și vânzare pentru segmentul retail – Magister Software.

Ioana Radoi

Director Comercial

 

Intra în echipa Agroland în anul 2012 conducând cu success departamentul logistic timp de 4 ani. Începând cu anul 2016 își continuă formarea profesională în domeniul comercial în cadrul grupului francez Noz (nr. 1  în Europa în domeniul destockajului) fiind parte activă a echipei care a implementat proiectul de dezvoltare în România a unei rețele de magazine, precum cea din Franța. Se realatura echipei Agroland și preia poziția de Director Comercial și coordonează echipa de Manageri de Categorie, dezvoltând strategia comerciala a companiei. La momentul realizării documentului, doamna Ioana Radoi nu deține acțiuni în cadrul societății.

Nicoleta Pata

Director Achizitii

Ocupând roluri și ducând la bun sfârșit misiuni pe proiecte transversale atât în Bricostore cât și în Auchan, aplicabile la nivel Național cât și Internațional, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări și achiziții, Nicoleta s-a alăturat echipei Agroland în luna ianuarie 2020, pe poziția de Manager de Achiziții pentru a raspunde de dezvoltarea strategiilor de achiziții pentru categoriile gradina și animalier, completând astfel oferta retailerului Agroland și răspunzând unei palete mai largi de nevoi ale micilor fermieri. La momentul realizării documentului, doamna Nicoleta Pata nu deține acțiuni în cadrul societății.
 


AGROLAND LOGO

© 2021 AGROLAND GROUP

Toate drepturile rezervate

Timisoara, B-dul Cetăţii 5-7-9, etaj 2