DEZVOLTARE

CONCEPTUL AGROLAND MEGA

 

Pentru a veni în întâmpinarea creșterii cererii, atât ca volum, cât și în privința diversificării gamei de produse (care se va tripla), am dezvoltat un model inovator de magazine, de tip one stop shop, aflate în apropierea clienților, cu suprafețe de 4-5 ori mai mari decât ale actualelor magazine.

 

Conceptul “Agroland MEGA” este, în prezent, unic în România și se referă la un alt tip de magazine față de ceea ce exista până acum. Magazinele în noul format vor avea suprafețe de peste 400 mp, oferindu-le clienților o experiență mult îmbunătățită, pentru a satisface atât nevoile clientelei tradiționale, cât și ale unui nou segment de clienți, cu venituri peste medie și având drept hobby grădinăritul, creşterea animalelor de companie sau de expoziţie.

INTRAREA PE PIAȚĂ PRODUCĂTORILOR DE OUA

Preluarea activelor Avicola Mihăilești marchează și intrarea Agroland pe piața producătorilor de ouă de consum, care în 2019 se ridica la aproximativ 150 – 170 milioane de euro, în România.

 

Printre clienții fermelor se află mari lanțuri de supermarketuri din țară și străinătate, printre care și Lidl România, care achiziționează ouă de consum.

 

Potrivit prognozelor Agroland, preluarea activității Avicola Mihăilești va majora cifra de afaceri a companiei cu circa 3,5 milioane euro în 2021, ceea ce semnifică 10% din totalul cifrei anuale de afaceri.

 

 

PRODUCȚIA PUILOR DE O ZI

 

De curand, Agroland a intrat pe piața Food, preluând activitatea platformei Avicola Mihăilești, producător de ouă de consum si pui de o zi, care include 6 ferme, aflate pe o suprafață de 30 ha în județul Giurgiu.

 

În prezent, aici sunt crescute peste 200.000 de păsări, majoritatea fiind păsări tinere, găini ouătoare și păsări de reproducție.

 

Agroland va începe aici producția puilor de o zi pe care îi comercializează în magazinele din cadrul rețelei, urmând ca astfel să renunțe treptat la o bună parte din importurile de pui și să se concentreze pe creșterea animalelor la nivel local.

 


AGROLAND LOGO

© 2021 AGROLAND GROUP

Toate drepturile rezervate

Timisoara, B-dul Cetăţii 5-7-9, etaj 2